Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος παραχώρησε την Παρασκευή (03/12) μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαράντο. Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην επιβλητική παρουσία του στον χώρο του ραδιοφώνου, αλλά στο πέρασμά του από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αρχικά, για τις εποχές του πειρατικού ραδιόφωνου, ο ίδιος παραδέχτηκε πως ποτέ δεν υπήρξαν τρεχάματα: «Στο παρελθόν με τους πειρατικούς σταθμούς δεν περάσαμε ούτε μια νύχτα κρατητήριο, ο μπαμπάς ηταν αξιωματικός, προφανώς κάτι είχε ρυθμίσει χωρίς να το ξέρω γιατί προτιμούσε να είμαι ώρες με τους φίλους μου σπίτι παρά να γυρνάω».

Το κεφάλαιο «X – Factor»

Περνώντας στον τηλεοπτικό χώρο, το κεφάλαιο «X – Factor» τέθηκε στο τραπέζι με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να μοιράζεται ότι η καρέκλα της κριτικής επιτροπής έχει τις δυσκολίες της. «Κανείς δεν είναι αλάνθαστος (γέλια). Η υπόθεση με το «X – Factor» με ιντριγκάρισε, ήταν κάτι που δεν είχα ξανά κάνει. Κατά τη διάρκεια, καταλάβαινα ότι έχω συνηθίσει να με κρίνουν σαν παρουσιαστή και ξαφνικά ήρθα στην άλλη θέση, να κρίνω ανθρώπους που δεν ήξερα, δεν μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ερχόμουν σε δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να πεις όχι σε κάποιον – σε πολλούς δηλαδή- και μετά να στεναχωριότανε ο μπαμπάς και η μαμά» είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Όσον αφορά τους συνεργάτες του στον μουσικό διαγωνισμό, ο Γιώργος Θεοφάνους είναι εκείνος που θα ξανασυνεργαζόταν: «Θεωρώ ότι Γιώργος Θεοφάνους έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία, νομίζω ότι ο Γιώργος ήταν το πιο βαρύ όνομα και δικαιολογημένα».

Θα το ξαναέκανε; Αυτή είναι και η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται, ωστόσο στο προσωπικό του στιλ αρμόζει περισσότερο σε κάτι ζωντανό: «Έχω κουραστει να μου κάνουν αυτή την ερώτηση “Θα ξαναέκανες το X-Factor;”. Αυτό ρωτάνε συνέχεια, είμαι περισσότερο του live, το “Ναι η Όχι” θα το ξαναέκανα ας πούμε».

Τα τηλεφωνήματα

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος επικρότησε την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη να κάνει podcasts με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Καταρχήν είναι καλό που κάνει κάτι τέτοιο γιατί κανει κάτι για να διακοπεί αυτό το κακό. Θα έπαιζε μια τέτοια εκπομπή στο ραδιόφωνο αλλά σε έναν καθαρά σταθμό λόγου, έναν ενημερωτικό σταθμό» σχολίασε.

Τέλος μίλησε για τα τραγούδια που του ζητούν να παίζει στο ραδιόφωνο

«Βεβαίως τηλεφωνούν τραγουδιστές και δισκογραφικές εταιρίες για να παίξω τα τραγούδια τους. Το να σε πάρει κάποιος μάναντζερ ή ο ίδιος ο καλλιτέχνης για να σου φέρουν ένα καινούριο τραγούδι και να πεις την άποψή σου, δεν είναι κακό, είναι συνεργασία» είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

«Τα περισσότερα που μου ζητάνε δεν είναι ωραία. Σίγουρα από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες είναι ο Αργυρός κι ο Βέρτης» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.