Στην αυλή της βίλας, τα κορίτσια του Bachelor συζητούσαν και η Ιζαμπέλα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο, για τα κιλά, τη μύτη αλλά και το όνομα της. Η υποψήφια για την καρδιά του Αλέξη Παππά αναφέρθηκε και στους γονείς της που την στήριξαν και ήταν πάντα δίπλα της.

«Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει πως γίνεται να είμαι τόσο δυναμικός άνθρωπος και να έχω τόση αυτοπεποίθηση. Γενικότερα στο σχολείο είχα περάσει αρκετά δύσκολα από κακή συμπεριφορά πολλών παιδιών. Με κατέκριναν για τα κιλά μου τότε, για την μύτη μου, μέχρι και το όνομά μου επειδή έχω το μπέλα και μου έλεγαν κούνια μπέλα. Έχω ρίξει πολύ κλάμα και στενοχώρια» ανέφερε αρχικά η Ιζαμπέλα.

«Είχα τους γονείς μου δίπλα μου και πάντα με στήριζαν. Σκέψου στο σχολείο ότι κορίτσια έκαναν τραγούδια και χορογραφίες και δεν με έπαιρναν ποτέ μαζί τους. Κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα κι αυτοί είναι στα χαμένα. Απέδειξα στον εαυτό μου και σε αυτούς τι μπορώ να κάνω και πόση δύναμη είχα μέσα μου. Η επιτυχία είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως είναι και στο κάτω κάτω σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.