Η Κυβέλη κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο χθεσινό πλατό του GNTM 4 κι έπρεπε να μοιράσει τα μειονεκτήματα, που είχε στα χέρια της.

Ωστόσο, η παρέα της τής έκανε σαφές πως αν τους δυσκολέψει, θα υπάρχουν συνέπειες. Χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνομιλία της με τον Γιάννη Μπούτο:

«Έγινε μια συζήτηση με τα παιδιά για το disadvantage και μου είπαν πως εάν πάει σε αυτούς θα υπάρχουν κάποιες συνέπειες… Σκέφτομαι κι εγώ ότι είναι γελοίο όλο αυτό και πείσμωσα παραπάνω. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό γιατί έχουμε έρθει στον διαγωνισμό με κάποιους στόχους» τόνισε και πρόσθεσε:

«Ουσιαστικά προσπάθησε να γίνει μια καθοδήγηση σαν να σου λένε τι να κάνεις. Στην Ειρήνη που μου έγινε μια πρόταση να το δώσω, δεν θα το δώσω όμως γιατί είναι άσχημο παρόλο που δεν μιλάμε είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της και έχουμε περάσει κάποια πράγματα. Μπορεί να μην την εμπιστεύομαι πια, δεν την έχω πλέον κοντά μου αλλά δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπώ» συμπλήρωσε η Κυβέλη.

Το disadvantage της Κυβέλης έφερε εντάσεις

Η ίδια η Κυβέλη επέλεξε τον Κωνσταντίνο, προκαλώντας τρομερή έκπληξη γιατί οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι τελευταία κι ο ένας στήριζε τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε και ξέσπασε με την συμπεριφορά της καθώς την είχε στηρίξει αρκετά: «Νιώθω προδομένος. Έχουμε μιλήσει στο πλατό για την άνοδο της Κυβέλης, που οφείλεται και στην στήριξη που τής έχω δώσει. Άλλαξε παρέα και την βοηθήσαμε ψυχολογικά. Μου κάνει σαν μαχαιριά στην πλάτη. Έχω θυμώσει με αυτήν την απόφαση».

Η Κυβέλη εξήγησε πως το έκανε επειδή τον θεωρεί πολύ καλό παίκτη, ο Ναπολέων από πίσω κορόιδευε κι ανέφερε ότι του φαίνεται σαν σαπουνόπερα αυτό που συνέβαινε και στο τέλος Κωνσταντίνος και Ναπολέων συγκρούστηκαν.