Kαλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show της Δευτέρας (25/10) ήταν η Joanne, κατά κόσμον Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η νικήτρια του περσινού The Voice. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της, αλλά και την βοήθεια που έχει λάβει μετά από τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου επιβεβαίωσε ότι μαζί με τη δισκογραφική της εταιρεία, την Μinos EMI, έχουν καταθέσει τραγούδι για τη Eurovision.

«Καταθέσαμε ένα ποπ ανεβαστικό τραγούδι με έθνικ στοιχεία και ένα πολύ ωραίο μήνυμα» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν ενέδωσε στην πίεση του Γρηγόρη να πει περισσότερα παρά το ότι της πρόβαλε το επιχείρημα ότι η εκπομπή του είναι γούρικη!

Η Joanne μίλησε και για τη νόσο του Στάργκαρντ από την οποία πάσχει από τα 15 της, κάτι που έχει δημοσιοποιήσει και εξήγησε γιατί.

«H νόσος Στάργκαρντ είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί προβλήματα στην κεντρική όραση οπότε εγώ δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά, τα χρώματα δεν τα βλέπω πολύ έντονα. Είναι σαν να έχεις πολλή μυωπία μόνο που δεν υπάρχει κάποια θεραπεία.

Λόγω του Voice με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού που ασχολείται και με τη συγκεκριμένη νόσο και έχω δει βελτίωση. Επειδή επιδεινώνεται με τον καιρό, το ότι πάει καλύτερα είναι πολύ σημαντικό» είπε.

Επειδή δεν είναι πάρα πολύ γνωστή στην Ελλάδα παίρνεις δύναμη και κουράγιο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε παίρνουν τα πράγματα από κάτω».

«Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω… που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω» συμπλήρωσε η Joanne.