Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσει τις υποψίες της πως πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου κρύβεται ο Άκυλας. Την ίδια ώρα, η δίκη του Δούκα παίρνει άσχημη τροπή για τον άλλοτε ισχυρό άντρα του Διαφανίου. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και απόψε το βράδυ στις 22:00 στον Ant1 με ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές.

Στο χθεσινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» είδαμε πως: Η Ελένη, με σκοπό να προστατεύσει τον Λάμπρο, ενημερώνει τον Πέτρο και τον Άγγελο για το γράμμα που της έστειλε και οργανώνουν μια ιδιότυπη ομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, πως η ασφάλεια δολοφόνησε τον αδελφό του Πέτρου, αλλά και τους συντρόφους του. Ο Κυριάκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα επισκεφθεί τον Μπάμπη, αλλά οι υπόλοιποι έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους για τη μεγαλοψυχία του Ακύλα, γεγονός που θα φέρει κι άλλες αναταράξεις. Ο Λευτέρης ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να ενοχοποιήσει τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου. Στη Λέρο, καταφθάνει ο Ταξίαρχος Σκαφάς για επιθεώρηση, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που έχει να κάνει με τον Κωνσταντή. Στη δίκη, ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ η σύλληψη ενός άντρα θα τον φέρει ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του.

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»;

Άγριες Μέλισσες Επόμενα επεισόδια

Ο Νικηφόρος, απογοητευμένος απ’ τη συμπεριφορά του Κωνσταντή, αποφασίζει να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο. Θα καταφέρει ο Κωνσταντής να του αλλάξει γνώμη; Ο Μπάμπης υποψιάζεται τον διπλό ρόλο του Βάιου και αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει, μ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Μελέτης και ο Άγγελος θα έρθουν αντιμέτωποι σε μια σφοδρή σύγκρουση, ενώ η επίσκεψη του Ζάχου στην εφημερίδα του Πέτρου θα έχει άσχημη κατάληξη. Στη δίκη, ο Δούκας θα βρεθεί μπροστά σε μια τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη. Η Ελένη βεβαιώνεται πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω απ’ τη δίωξη του Λάμπρου και παίρνει την απόφαση ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό… εκ των έσω. Ο Πέτρος ετοιμάζει ένα μεγάλο χτύπημα, προκειμένου να μάθει την αλήθεια για τον αδελφό του.

Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

Η λίστα με τα ονόματα που βρήκε ο Λευτέρης στα πράγματα του πατέρα του, Ακύλα προκαλεί ταραχή στις αδερφές Σταμίρη οι οποίες θεωρούν, κάθε στιγμή που περνάει, πως ο Μεγαρίτης συνεργάζεται με την Ασφάλεια. «Ήταν σωστές οι υποψίες του Ζάχου. Απ΄ότι φαίνεται από τον Μεγαρίτη ξεκίνησε το κακό» διαπιστώνει η Ελένη. Η Ασημίνα μιλώντας με την αδερφή της Δρόσω, προσπαθεί να καταλάβει αν μπορούν να έχουν ή όχι εμπιστοσύνη στον Λευτέρη. Το γεγονός πως ο Ακύλας Μεγαρίτης έχει πάρει με το μέρος του τον Κυριάκο, μετά τη βοήθεια που ζήτησε ο δεύτερος για να ξεμπλέξει ο Μπάμπης ο οποίος βρίσκεται εξορία μαζί με τον Λάμπρο και τον Προκόπη, προκαλεί σύγχυση στις αδερφές Σταμίρη για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν ώστε να φέρουν τον δάσκαλο πίσω στο Διαφάνι.