Το γράμμα που έφτασε στα χέρια της Ελένης, της δημιούργησε ταραχή για το τι βιώνει ο Λάμπρος στη Λέρο όπου βρίσκεται εξορία. Την ίδια ώρα, στις «Άγριες Μέλισσες», ο Ακύλας δείχνει μεγαλοψυχία απέναντι στον Κυριάκο ο οποίος του ζήτησε να μεσολαβήσει για να ξεμπλέξει ο γιος του, Μπάμπης ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Λάμπρο και τον Προκόπη στην εξορία. Στο δικαστήριο, ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.

Απόψε, στις 22:00, στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές.

Τι είδαμε χθες στις «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες

Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά τον Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης; Η Ζωή εξομολογείται ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη, με σκοπό να προστατεύσει τον Λάμπρο, ενημερώνει τον Πέτρο και τον Άγγελο για το γράμμα που της έστειλε και οργανώνουν μια ιδιότυπη ομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, πως η ασφάλεια δολοφόνησε τον αδελφό του Πέτρου, αλλά και τους συντρόφους του. Ο Κυριάκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα επισκεφθεί τον Μπάμπη, αλλά οι υπόλοιποι έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους για τη μεγαλοψυχία του Ακύλα, γεγονός που θα φέρει κι άλλες αναταράξεις. Ο Λευτέρης ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να ενοχοποιήσει τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου. Στη Λέρο, καταφθάνει ο Ταξίαρχος Σκαφάς για επιθεώρηση, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που έχει να κάνει με τον Κωνσταντή. Στη δίκη, ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ η σύλληψη ενός άντρα θα τον φέρει ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του.