Μετά τη βραδινή κουβέντα που είχαν τα αγόρια στο σπίτι του GNTM 4, οι Quadrifoglio, όπως αποκαλούνται, ξύπνησαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι.

Στο επεισόδιο του GNTM 4 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι Quadrifoglio θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους και, όπως φάνηκε στα πρώτα πλάνα, σηκώθηκαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι.

Ο λόγος που τα νεύρα «χτύπησαν» κόκκινο ήταν οι φωνές που ακουγόντουσαν το βράδυ και δεν τους άφηναν να κοιμηθούν. Ο Βασίλης και οι Quadrifoglio… ζήτησαν τα ρέστα από τον Θάνο και την παρέα του με αρκετά… γαλλικά και σπρωξίματα. Φυσικά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, τα αγόρια του σπιτιού έβαλαν τα γέλια αφού όλο το σκηνικό ήταν απλά μια πλάκα που έστησαν μεταξύ τους για να λύσουν τις διαφορές τους.

Μιλώντας στην κάμερα ο Θάνος δήλωσε ότι δεν τους συμπαθεί από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο δεν τους κρατάει την κακία που τους κρατούσε πριν.

Την ίδια ώρα, στην κουζίνα του σπιτιού η Ραφαέλα και η Άννα είχαν μια άλλη ιδιαίτερη σκηνή καθώς η δεύτερη ένα κομμάτι cheesecake στο πρόσωπο της πρώτης, με τη δεύτερη να της σκάει ένα αυγό στο κεφάλι, ενώ δεν έλειψε και το αλεύρωμα των παικτριών.

Οι χρήστες του twitter οι οποίοι παρακολουθούν τα πάντα και δεν τους ξεφεύγει τίποτα, δεν βρήκαν αστείο ούτε τον τσαμπουκά των αγοριών ούτε τον φαγητοπόλεμο των κοριτσιών και τα tweets ήταν ιδιαίτερα καυστικά.