Μηνύματα για να τους πει spoilers για τις εξελίξεις στον «Σασμό» δέχεται η Μαρία Τζομπανάκη και φυσικά τους απαντάει. Τι απαντάει όμως είναι το θέμα;

«Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας» είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Σε ότι αφορά τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στον «Σασμό», η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε: «Είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου».

«Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη η οποία χθες προχώρησε σε δήλωση όπου ανέφερε πως έχει φτιάξει το μνήμα της ήδη από το 1999.