Μηνύματα για να τους πει spoilers για τις εξελίξεις στον «Σασμό» δέχεται η Μαρία Τζομπανάκη και φυσικά τους απαντάει. Τι απαντάει όμως είναι το θέμα;

«Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας» είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Σε ότι αφορά τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στον «Σασμό», η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε: «Είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απεύθυνση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου».

«Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη η οποία χθες προχώρησε σε δήλωση όπου ανέφερε πως έχει φτιάξει το μνήμα της ήδη από το 1999.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.