«Το περίμενα ότι ο “Σασμός” θα έχει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο. Το έλεγα μάλιστα και στον παραγωγό μας» τόνισε η Μαρία Τζομπανάκη στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» το πρωί της Δευτέρας.

Η ηθοποιός απείχε από την τηλεόραση για 15 χρόνια και όπως είπε δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα επιστρέψει ή ότι θα φύγει από αυτή.

«Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειπε η δουλειά μου με αυτόν τον τρόπο αλλά πάντα επειδή κάνω πολλά πράγματα δεν τον σκεφτόμουν. Αν έβλεπα αυτή τη δουλειά και έλειπα θα έλεγα: “γιατί λείπω εγώ;”» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι δώρο ζωής που παίζω με το γιο μου»

ΣΑΣΜΟΣ

Η Μαρία Τζομπανάκη, για πρώτη φορά, συμπρωταγωνιστεί με το γιο της Ορφέα Αυγουστίδη τη φετινή σεζόν στην σειρά «Σασμός».

«Σαν μητέρα δεν μπλέκομαι στα πόδια του γιου μου με την έννοια ότι του επιβάλλω το δικό μου. Τον ανάθρεψα τον Ορφέα να μάθει να διαλέγει αυτό που είναι η χαρά του» ανέφερε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινητικό που παίζουμε μαζί με τον Ορφέα. Είναι σχολείο. Είναι δώρο ζωής για μένα».

«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου»

Η Κρητικιά ηθοποιός, τόνισε πως:  «Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού».

«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.