Οι εξελίξεις στο «Σασμό» θα είναι και απόψε καταιγιστικές. Η γιαγιά Ειρήνη η οποία ανακάλυψε το μυστικό του Αστέρη και της Αργυρώς καταφεύγει στον παπά Μανώλη για να ζητήσει τη γνώμη του καθώς «βλέπει» την κατάρα να «ξυπνάει».

Η συγκεκριμένη σκηνή, με πρωταγωνιστές τη γιαγιά Ειρήνη και τον παπά Μανώλη είναι η πιο αποκαλυπτική του αποψινού επεισοδίου.

«Το βιβλίο με το μυστικό. Εκείνο το παλιό που είχαν θαμμένο. Κάποιοι το ξεθάψανε και ετοιμάζονται να γράψουν καινούργιες αράδες. Για εκείνον τον καταραμένο έρωτα τότε που μας έπνιξε στο αίμα και μας βύθισε στο πένθος. Το είδα με τα μάτια μου. Αυτό που γίνηκε τότε και ξεκίνησαν οι συμφορές, ξεκινάνε πάλι. Πράγμα δεν ξέχασα, πράγμα δεν σβήνει. Η κατάρα όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα απομένει. Το είδα με τα μάτια μου. Ο γιος, ο μικρός της, με την εγγόνα μου. Μακάρι να ήταν όνειρο. Μα για όνειρα ποτέ δεν ήρθα να ζητήσω τη γνώμη σου. Έχω ανάγκη την συμβουλή σου» θα πει μεταξύ άλλων η γιαγιά Ειρήνη στον παπά Μανώλη.

Δείτε το βίντεο με την σκηνή όπως θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού»:

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους ενώ το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν.

Στο 22ο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο.