«Ο παππά Μιχάλης είναι εξισορροπιστής, γνωρίζει όλα τα μυστικά του χωριού», τόνισε ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπά Μιχάλης στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης.

«Eίναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει πάθη, αντιθέσεις, μυστικά, έκρυθμες καταστάσεις γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία, αγάπη, ειρήνη στο χωριό. Γι αυτό ο παππά Μιχάλης θα παίξει στην πορεία της σειράς ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τον σασμό» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Μυστικά και πάθη. Τι θα μείνει κρυφό, εν τέλει στον «Σασμό»; «Όλα θα μαθευτούν στην πορεία. Τίποτα δεν μένει κρυφό» απαντά ο Μιχάλης Αεράκης, με τον οποίο τον συνδέει κάτι πολύ ιδιαίτερο με τον ρόλο που υποδύεται.

«Ήθελα να γίνω παππάς»

«Ήθελα να γίνω παππάς, είχε μπει όλη αυτή η ιερατική μυσταγωγία μέσα μου. Από πολύ μικρός βοηθούσα τον παππού μου στο ιερό και μου άρεσε. Βέβαια, ο πατέρας μου ο συχωρεμένος…. είχε άλλα όνειρα και σχέδια για τους γιους του…» εξήγησε ο Μιχάλης Αεράκης.

«Να όμως που ήλθε ο καιρός και, έστω κι έτσι… ‘Όταν μου προτάθηκε να παίξω το ρόλο του παππά, ζήτησα, εάν μπορούμε να κάνουμε το όνομά του Μιχάλη, τιμώντας τη μνήμη του ιερέα παππού μου (το όνομά του ήταν Μιχάλης). Στην ερμηνεία μου αντιγράφω τον παππού μου» πρόσθεσε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Σάντυ Χατζηϊωάννου Η Τζένη και ο Νικηφόρος θα παραμείνουν ζευγάρι

«Η Τζένη τρέφει συναισθήματα για τον Νικηφόρο. Μεγάλωσαν μαζί από παιδιά στο ίδιο χωριό, τον αγαπάει πολύ».

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου , η Τζένη στον «Σασμό», μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά του Alpha στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για τον Άγη και το «ροζ βίντεο», αλλά και την σχέση της με τον Νικηφόρο, δίνοντας και ένα spoiler. «Η σχέση της Τζένης και του Νικηφόρου θα περάσει σαράντα κύματα αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι» αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα βρουν την Τζένη πολλά άσχημα πράγματα αλλά θα φτιάξουν με τον καιρό. Θα ζήσει αναποδιές αλλά θα βρει τη δύναμη είτε μόνη της, είτε με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, να τα ξεπεράσει».

Σε σχέση με το ροζ βίντεο, στο οποίο παγιδεύτηκε από τον Άγη… «δεν μίλησε η Τζένη σε κανέναν, γιατί ήταν φοβισμένη και δεν ήξερε πώς να το χειριστεί… ‘Ηταν μπερδεμένη, ήταν στην εφηβεία, δεν ήξερε τι της συμβαίνει, γιατί είναι 18 χρονών … Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν για τις αποφάσεις και τις επιλογές του. Χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο» τονίζει».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο ρόλος της είναι κομβικός, ότι οι γονείς της θα ζητήσουν να πάει να τους βρει, οπότε θα θελήσει να φύγει από την Κρήτη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.