Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στη νέα εκπομπή «Απλές κουβέντες» τη νύχτα της Δευτέρας στο OPEN. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τελευταία του εκπομπή στο κανάλι, «Into the skin» ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν «κόπηκε» η συγκεκριμένα αλλά ξεκαθάρισε ότι από όσες εκπομπές έχει παρουσιάσει μέχρι και σήμερα δεν έχει κοπεί καμία και το εξήγησε.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος».

«Στο Beat Buzzer έκανα 14, 15 επεισόδια και το κλείσαμε. Για το Into The Skin είπα από την αρχή πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Το είπα εγώ, το κανάλι, όλοι. Έδωσα συνεντεύξεις και είπα πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Και το επόμενο πρότζεκτ που ξανακάνω τώρα πάλι τέσσερα επεισόδια θα έχει»

«Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party, μαντέψτε τι έχει γίνει… Γράφεται ότι κόπηκα! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Είναι αστείο» τόνισε, με νόημα, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.