Μια ιδιαίτερη απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας.

Οι διαγωνιζόμενοι του GNΤΜ έπρεπε για λίγο να ξεχάσουν ποιοι είναι και να υποδυθούν τους rockstars που τα «σπάνε όλα» ώστε να ξεσηκώσουν τα πλήθη στο φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους.

Τα φιλόδοξα μοντέλα όμως, έπρεπε να ποζάρουν σε μια διάφανη πασαρέλα η οποία αιωρείται σε ύψος 13 μέτρων.

«Παιδιά, δεν είναι ακατόρθωτο. Το δοκίμασα κι εγώ!» είπε στους διαγωνιζόμενους η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία ανέβηκε πρώτη στη διάφανη πασαρέλα.

Πού έδωσε τα ντισαβαντάζ η Άννα

Η Άννα Βαλτατζή η οποία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας κλήθηκε να μοιράσει ντισαβαντάζ ώστε να δυσκολέψει ορισμένους από τους συμπαίκτες της.

Στη φωτογραφική δοκιμασία όπου τα 19 μοντέλα θα είχαν τέσσερα επτά για να φωτογραφηθούν στη διάφανη πασαρέλα ύψους 13 μέτρων, όσοι θα έπαιρναν τα ντισαβαντάζ θα είχαν μόνο δύο για να βγάλουν τη λήψη και μόνο το στατικό μικρόφωνο στη διάθεσή τους.

Η Άννα επέλεξε να «δυσκολέψει» τη Ραφαέλα, τη Μαρία αλλά και την Όλγα.

Όταν ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε για ποιο λόγο έδωσε τα ντεζαβαντάζ της σε τρεις κοπέλες. «Όσο λιγότερα κορίτσια, τόσο το καλύτερο», απάντησε η 19χρονη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.