Γεμάτο εξελίξεις είναι σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί στις 22:00 από τον ΑΝΤ1.

Οι «Άγριες Μέλισσες», η Νο. 1 σειρά των δύο τελευταίων χρόνων, συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία με τον τρίτο, συγκλονιστικό της κύκλο.

Όσα είδαμε, όσα ακούσαμε και όσα μας άγγιξαν στα προηγούμενα επεισόδια δεν ήταν παρά μόνο η αρχή καθώς αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη, με τη βοήθεια όλων, ψάχνει τον Λάμπρο, που αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη. Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, κατηγορεί τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, όμως, θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς το προηγούμενο βράδυ και ζητά από τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Παράλληλα ο Μελέτης ζητά από τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση, όμως, από τον Νώντα ίσως τους σώσει.

Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.