Η βαριά σκιά της Χούντας, θα «πέσει» πάνω από το Διαφάνι στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha για την εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών», η Βιολέτα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο του Μιλτιάδη, αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και να πάει να μείνει για λίγο στην Κόρινθο ώστε να είναι στο πλευρό του Ευτύχη.

«Η Βιολέτα έχει επιστρέψει από την Κόρινθο και τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Έχει επιστρέψει στο καφενείο και μπαίνει ενεργά πλέον σε αυτή τη νέα κατάσταση, με τις δικές της αντιδράσεις και τη δική της ιδεολογία» ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Στο χωριό είναι όλοι ανάστατοι και δεν ξέρουν από πού τους ήρθε. Συγχωριανοί βρίσκονται στην εξορία, υφίστανται βασανιστήρια. Το καφενείο θα είναι ένας πυρήνας αντίδρασης, αλλά θα πρέπει να γίνεται και κάπως υπόγεια. Στο Διαφάνι επειδή είμαστε μικρό χωριό, ερχόμαστε όλοι σε επαφή, οπότε φυσικά θα έρθει κοντά η Βιολέτα με τον Ακύλα προκειμένου να μαθαίνει πληροφορίες, αφού στο καφενείο μου πίνει καφέ και τον βρίζω κιόλας», πρόσθεσε στην συνέχεια η τηλεοπτική «Βιολέτα» των «Άγριων Μελισσών».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.