Στις «φυλακές» της Λέρου βρέθηκε η κάμερα του Ant1 και του «Πρωινού» από όπου ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε για την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών» στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και ήδη τα πρώτα… spoilers μιλούν για εξελίξεις καταιγιστικές.

«Σε δραματική σειρά δεν έχει αποτυπωθεί ποτέ η επταετία. Έχει μεγάλη δυσκολία. Είναι μια αναπαράσταση που “καίει”. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Έχουμε μπει σε πράγματα που έχουν υπάρξει. Είναι ζεστά και νωπά στις μνήμες των ανθρώπων οπότε κάθε μέρα είναι Γολγοθάς για μας. Νομίζω ότι είναι ένα τρομερό στοίχημα φέτος» ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος.

Θα υπάρξουν σκληρές εικόνες κατά την τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών; «Φυσικά! Οι “Μέλισσες” εξάλλου πάντα είχαν σκληρές σκηνές. Δεν είναι πρωτοτυπία. Είναι μια σειρά, που μην ξεχνάμε, ξεκίνησε με ένα βάρβαρο φόνο. Φυσικά και υπάρχουν βασανιστήρια και οι άνθρωποι και οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται» τόνισε ο σκηνοθέτης.

Αναφορικά με τις νέες «εισόδους» στις «Άγριες Μέλισσες», ο Λευτέρης Χαρίτος ανέφερε πως: «Έχουμε πάρα πολύ καινούργιο κόσμο και πολλά ονόματα κόντρα στο σύνηθες των Μελισσών. Έχουμε τον Αιμίλιο Χειλάκη φυσικά που κάνει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Έχουμε τον Νίκο Κουρή ο οποίος είναι Ταγματάρχης στη Χούντα. Είναι διχασμένος ρόλος. Έχουμε τη Μαρκέλλα Γιαννάτου που κάνει τη γυναίκα του Ακύλα Μεγαρίτη, μια κάπως καταπιεσμένη γυναίκα μέσα στην οικογένεια που προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Έχουμε τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο ο οποίος κάνει τον διευθυντή μιας μικρής τοπικής εφημερίδας της Λάρισας ο οποίος όμως έχει δράση από “κάτω”. Έχουμε δυο νέα παιδιά, τον Δημήτρη Τσικλή και Στέλλα Ψαρουδάκη που είναι και τα δυο παιδιά του Ακύλα και της Ζωής. Έχουμε τον Κώστα Φιλίππογλου ο οποίος είναι Νομάρχης, ένας βασικός ρόλος για φέτος. Και φυσικά πάρα πολλούς ακόμα».

Ο Λευτέρης Χαρίτος διευκρίνισε ότι η Λέρος είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της σειράς το οποίο έχει το δικό της cast ηθοποιών.

Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης ανέφερε πως το Διαφάνι, στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» έχει… ανανεωθεί και πως έχει αποκτήσει περίπτερο, μνημείο πεσόντων, μπουτίκ ρούχων αλλά και κατάστημα με ηλεκτρικά είδη.