Μάλλον είναι must για το φετινό Big Brother  οι τσακωμοί ανάμεσα στο Στηβ Μιλάτο και στον Κώστα Στυλιανάκη! Οι δυο τους αρπάχτηκαν στο χθεσινό επεισόδιο και επανέλαβαν το ίδιο και στο αποψινό!

Σε ανύποπτο χρόνο ο Κώστας ξεκίνησε να κάνει παράπονα και να έχει τα νεύρα του με το πόδι που χτύπησε. Χωρίς ουσιαστικό λόγο άναψε η κουβέντα μεταξύ τους, με τον Στηβ Μιλάτο να ξεσπά:

«Εγώ είμαι μ…ς που τόσες φορές που έχει ξεσπάσει επάνω μου, τον συγχωρώ. Ξέρεις γιατί ταιριάζεις με την Ελένη; Γιατί ενοχοποιείτε τον εαυτό σας σε όλα. Είσαι χειρότερος. Από εδώ και πέρα αν μου ανταλλάξεις κουβέντα θα σε γ…ω. Παλεύω αν συνεννοηθώ μαζί σου αλλά μην μου μιλήσεις ξανά. Ο λόγος σου απέναντί μου τελειώνει. Εσύ δημιουργείς κι έχεις μεγάλο πρόβλημα.»

Από την άλλη ο Κώστας του απάντησε σε έντονο ύφος: «Νια, βγάλε με έξω τον κακό της υπόθεσης κι ότι εγώ το προκαλώ όλα… Πες κι άλλα, θέλω να δω τι άλλο θα πεις. Έχω πολλή αγωνία. Είδες τρόπους που έχει; Παίξε τώρα θέατρο. Σου είπα τίποτα; Εσύ είσαι ο ψεύτης».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.