Για τα reality, την πρόταση που του είχε γίνει να βρεθεί στην παρουσίαση γνωστού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων, αλλά και την μόνη περίπτωση που θα ήθελε να κάνει μια δική του εκπομπή, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Κάτι συζητώ αυτήν τη στιγμή, αλλά όχι στον ANT1. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει κάποιος, μόνο αν αυτός ο κάποιος έχει επώνυμο. Η κριτική δεν με ενδιαφέρει πια με τη μορφή που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει σε ένα site ή σε διάφορα έντυπα. Με αφορά η κριτική των ανθρώπων που σέβομαι και εκτιμώ και αυτοί είναι λίγοι» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μου είχαν προτείνει παλαιότερα να παρουσιάσω τον Εκατομμυριούχο, αλλά δεν είναι στις προθέσεις μου. Θα έκανε μόνο πολύ εξειδικευμένα πράγματα, μουσικές ή καλλιτεχνικές εκπομπές με καλεσμένους που θα ήθελα εγώ και όχι ο τηλεοπτικός σταθμός».

Τέλος, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε: «Δεν θα πήγαινα για κριτική επιτροπή σε κάποιο show, Αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, γίνονται πιο πολύ για την κριτική επιτροπή. Τα ριάλιτι δεν τα παρακολουθώ. Μου είναι αδιάφορα».