Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Ο Άγγελος γίνεται κατά λάθος viral και απολαμβάνει τη διασημότητά του. Όταν όμως αρχίσουν να τον ξεχνάνε, θα πρέπει να βρει τρόπο για να κρατήσει το κοινό του και σ’ αυτό θα τον βοηθήσει η Βέλη.

Μια πρόσκληση της Ξένιας και του Μπάμπη για βαφτίσια στην Κατερίνη θα καταλήξει σε τροχαίο, με θύματα και θύτες.

Η Βούλα περιμένει τον φίλο της ποιητή «Λόρδο Μπάιρον» (Κώστας Φραγκολιάς) και ο Μηνάς δεν ξέρει πού να κρυφτεί. Ο ποιητής, όμως, κρύβει εκπλήξεις και οι ισορροπίες αλλάζουν άρδην.

Ο Ηλίας ανακαλύπτει ότι η Καίτη δεν ξέρει αγγλικά και αποφασίζει να την βοηθήσει να μάθει. Μέχρι που θα καταλάβει για ποιο λόγο η Καίτη δέχεται τη βοήθεια του.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Η Βέλη ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει σύντροφο και κοντεύει να τρελαθεί, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να την λογικέψει.

Η Ξένια πείθει τον Μπάμπη να συνεργαστεί με την Κόνη που θα του ανανεώσει την σελίδα του στα σόσιαλ, προκειμένου να βοηθήσει την σχολή. Πάνω που ξεκινάει η συνεργασία.

Ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, δώρο του Σωτήρη, έχει κάνει πολύ χαρούμενο τον Ηλία μα το πρόβλημα ξεκινά όταν συνειδητοποιεί ότι τον χτυπούν απίστευτα. Επιμένει να τα φορά, για να μην κακοκαρδίσει τον φίλο του. Η Καίτη αποφασίζει να τον βοηθήσει με διάφορους τρόπους μήπως και μαλακώσουν τα παπούτσια, αλλά μάταια.

Σαν να βάλανε σημάδι τον Μηνά σήμερα τα πουλιά και η Βούλα προσπαθεί να τον πείσει ότι όλο αυτό μεταφράζεται σε τύχη.