Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης το βραδινό show του Ant1, «The 2Night Show» και το «αντίο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στους τηλεθεατές ήταν συναισθηματικά φορτισμένο ενώ δεν έλειψε και το μήνυμα για τους ισχυρούς αντιπάλους που είχε να αντιμετωπίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Είναι αλήθεια καμία φορά ήταν σαν τον Δαβίδ με τον Γολιάθ, να παλεύουμε αλλά να που καμία φορά γίνονται εκπλήξεις! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που αντέξαμε σε αυτήν την πίεση» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

«Ευχαριστώ και όλους εσάς που μας βλέπετε. Θέλω να το πω αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με το Survivor και το MasterChef απέναντι. Ξέρουμε ότι αυτά είναι εμπορικά και σας αρέσουν και είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι με μία εκπομπή συνεντεύξεων απέναντι από τα μεγαθήρια. Όμως τα καταφέραμε, αντέξαμε και πολλές φορές έμειναν πολλοί έκπληκτοι με τα αποτελέσματα της τηλεθέασης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που κάνατε» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.