Το σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του μωρού της, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Ανάμεσα τους και Daily Mail η οποία όχι μόνο αναφέρθηκε στο έγκλημα αλλά και στα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Κάρολαιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο κινούταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ και τώρα ερευνούνται από την Αστυνομία καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας».

Δείτε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Daily Mail