Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Έξαψη» του Mega είδαμε πως: Όσο η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο Μηνάς ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή.

Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της. Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην «Έξαψη» στις 21:00 στο Mega;

Η Ίριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη, ακούγοντας από τη Μαρίνα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όλη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας μετά το εξιτήριό της.

Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με την υπόθεση. Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη έφυγε για Ναύπλιο, χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.