Όχι μόνο εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά το έπραξε ενώ ακουγόταν το τραγούδι του Τριαντάφυλλου «Σπάω τα ρολόγια».

Ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor φύσηξε δυνατά το κοχύλι του και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αρχικά το έντονο μπλε χρώμα των ματιών του Κώστα Παπαδόπουλου ενώ σε ερώτηση αν το έχει «πάρει» κάποιο από τα 3 του παιδιά, ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε αρνητικά και σχολίασε πως πάει για το 4ο παιδί και ίσως σταθεί τυχερός εκεί.

«Είμαι καλά. Έφαγα. Έχασα 15 κιλά στο Survivor. Τώρα είμαι 10 κιλά μείον» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και σημείωσε πως ούτε εκείνος περίμενε πως ο Γιώργος Κόρομι θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor.

Και ενώ η συζήτηση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Κώστα Παπαδόπουλο προχωρούσε, ο ζαχαροπλάστης θέλησε να κάνει μια έκπληξη στον παρουσιαστή. Συνεργάτης της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» μπήκε στο πλατό κρατώντας μια τούρτα η οποία έμοιαζε με τον… Νίκο Μουτσινά και εκείνος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Στην συνέχεια, ο Κώστας Παπαδόπουλος ξάφνιασε για άλλη μια φορά τον παρουσιαστή καθώς θέλησε να αναφερθεί στα θετικά στοιχεία του Αλέξη Παππά.

«Είναι πανέξυπνος και δουλευταράς. Όταν έφυγε ο Αλέξης Παππάς ο Σάκης Κατσούλης “γονάτισε”. Γνωριζόμασταν “ελαφρώς” πριν το παιχνίδι» ανέφερα ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον Αλέξη Παππά.

«Καλά τους κάνει!» τόνισε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor στην πρώτη του δήλωση για τον Τριαντάφυλλο και πρόσθεσε: «θα τους τα πάρει όλα. Έπαθλο, μεροκάματο, όλα. Αυτό που βλέπεις έτσι είναι. Από την πρώτη μέρα έτσι είναι. Είναι σαν παιδί 8 χρονών. Μου “έφυγε” πάρα πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο γιατί στην αρχή δεν μπορούσα να τον καταλάβω, και να το πιστέψω. Όταν έφευγα όμως και με αγκάλιασε, κατάλαβα».