Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την εμφάνισή του στο σπίτι της Φάρμας ώστε να ανακοινώσει στους παίκτες τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό της εβδομάδας.

Ο παρουσιαστής κρατούσε και το γράμμα που άφησε ο Βασίλης Μαντζουράνης κατά την αποχώρησή του από τη Φάρμα. Ο παρουσιαστής έδωσε το γράμμα στην Κυριακή Κατσογρεσάκη ώστε να το διαβάσει και τα όσα έγραφε συγκίνησαν τους παίκτες.

«Σε αυτό τον κόσμο τα πάντα χρωστάνε ένα τέλος. Το δικό μου τέλος στη Φάρμα με βρίσκει ζάμπλουτο από συναισθήματα και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί. Θανάση δεν είναι πυρηνική φυσική. Μπιλάρα είσαι ο πιο ψηλός βραχύσωμος άνδρας που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Κάτια μείνε μακριά από τον φίλο μου τον Θανάση και γίνε κολλητή με τον Κόναν. Μαρία συνέχισε να τους τα κάνεις πλανήτες μέχρι να φύγουν όλοι και να κερδισεις. Θα μου λείψετε όλοι και σας περιμένω έξω. Τώρα πάω να φάω burger.», έγραψε ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Στο ίδιο γράμμα ο Βασίλης Μαντζουράνης πρότεινε για αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ενώ έπειτα από τη ψηφοφορία των παικτών, δεύτερος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτρας.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας να μονομαχήσουν. Έπειτα από μια σκληρή μάχη νικητής άρα και αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Στην συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε για το ποιος είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης άρα και κέρδισε την ασυλία της εβδομάδας. Δημοφιλέστερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και αυτή είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται κάποιος άλλος εκτός από τον Στράτο Τζώρτζογλου.