Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love It».

Μαυρισμένη, χαμογελαστή και κυρίως ξεκούραστη, η Ελευθερία Ελευθερίου δέχθηκε ερωτήσεις για τους πρώην συμπαίκτες της και απάντησε σε όλα.

«Όσο είμαστε στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι γίνεται έξω. Δεν είχα καταλάβει τι διάσταση είχε πάρει το θέμα με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αλλά και τον Λιβάνη. Βλέποντας ότι είναι κάτι που απασχολεί δεν θέλω να πάρω θέση και να πω κάτι. Ως γυναίκα έχω να πω ότι η Μαριαλένα νιώθει μια ασφάλεια μέσα στο παιχνίδι. Είναι δύσκολες οι συνθήκες και θέλεις να έχεις έναν άνθρωπο να στηριχθείς» σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας για την σχέση που έχει αναπτυχθεί στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για τη σχέση της με την Άννα Μαρία Βέλλη είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακία. Εύχομαι στον καθένα να είναι καλά στη ζωή του. Με κάποιους ανθρώπους θα έχω επαφές, αλλά με κάποιους δύσκολα θα μπορούμε…»

Μιλώντας για τον πολυσυζητημένο παίκτη, Αλέξη Παππά ανέφερε: «Μιλήσαμε, γύρισε κι αυτός και ξεκουράζεται. Δεν άργησε και πολύ. Βγήκε μετά από εμένα».

Η Ελευθερία Ελευθερίου μαρτύρησε και τι ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρηση της. Του είπε τελικά ή όχι «τελείωσε τον James»;

«Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα. Έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα. Του είπα ότι “θα μιλήσω στην Alessia”. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε. Ποτέ δεν θα ήμουν ο λόγος για να διώξω κάποιον από το παιχνίδι. Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά. Εγώ πήγα απροετοίμαστη» εξομολογήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Με τον Αλέξη παρεξηγηθήκαμε, αλλά συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Στο πρόσωπο του Αλέξη έβλεπα ένα οικείο πρόσωπο και αυτό παρεξηγήθηκε. Το έλυσα όμως με τον Αλέξη. Μετά όμως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την υπόλοιπη ομάδα, είναι “γιατί εγώ έλυσα το θέμα μου με τον Αλέξη;”», είπε στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου.