Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το βράδυ της Δευτέρας, είχε διάθεση να μιλήσει «ανοιχτά» στους συμπαίκτες της στο Survivor για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Η νεαρή παίκτρια, έβγαλε τα… άπλυτα τους στη φόρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια πολυθρόνα.

 «Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην συνέχεια θυμήθηκε πως: «Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει».

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πρωινό επικοινώνησε με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και την ρώτησε για την επίμαχη πολυθρόνα. Η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Σάκης Κατσούλης καταστρέφει ξανά τη ψυχολογία της κόρης της.

«Επιβεβαιώνω απόλυτα όσα είπε χθες το βράδυ η Μαριαλένα. Μαζί πήγαμε με την κόρη μου και πήραμε τα πράγματα. Ο Σάκης καταστρέφει την ψυχολογία της για ακόμα μία φορά» δήλωσε στο Πρωινό η μητέρα της παίκτριας.