Για τον πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, ηθοποιό Αλέξη Παππά με τον οποίο είναι φίλοι, μίλησε ο θεατρικός παραγωγός, Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε του Open.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο χαρακτήρας που βγαίνει προς τα έξω είναι πολύ διαφορετικός από τον χαρακτήρα που γνωρίζει εκείνος.

«Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του, του κάνω και κάποια μαθήματα φωνητικής. Τον έχω βοηθήσει και στο J2US. Είναι δουλευτεράς και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ πικραμένος με αυτό το προφίλ που έχει βγει προς τα έξω. Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε πάρα πολύ μικρός να παλεύει, έχει το απίστευτο χιούμορ που τώρα το βλέπουμε να έχει γίνει εριστικό. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να αλλάζει έτσι» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

Στην συνέχεια, αναφορικά με την συνεργασία του Αντρέα Γεωργίου με τον Αλέξη Παππά η οποία έληξε… άδοξα, ο θεατρικός παραγωγός ανέφερε: «Νιώθω ότι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου δε μπορούσε να συνεχιστεί γιατί υπήρχε παρασκήνιο. Υπήρχε θέμα. Πραγματικά αυτή η σχέση επαγγελματικά. Και πολύ άντεξε, θα τολμήσω να πω».

Ο Ανδρέας Γεωργίου «άδειασε» τον πρώην συνεργάτη του, Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους φετινούς παίκτες του Survivor ο οποίος έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Η στρατηγική η οποία ακολουθούσε κατά την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Πριν μερικές μέρες, Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος είχαν έναν έντονο καυγά με τον δεύτερο να βγαίνει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού ώστε να μην πιαστούν στα χέρια οι δυο παίκτες.

Ο ηθοποιός, Αλέξης Παππάς, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «8 Λέξεις» η οποία φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου.

Η συνεργασία τους διακόπηκε απότομα, και ο Ανδρέας Γεωργίου, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor «άδειασε» τον πρώην συνεργάτη του, Αλέξη Παππά με μια ανάρτηση στα stories του Ιnstagram.

«Ο Spiderman της καρδιάς μας!! Ηλίας Μπόγδανος», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου και πήρε θέση υπέρ του Ηλία Μπόγδανου.