Μεγάλος εκνευρισμός φαίνεται πως επικρατεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στα άτομα της παραγωγής του Survivor. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Πρωινό του Ant1, ο τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ενοχλημένος με τις διαρροές που κυκλοφορούν.

Όχι όμως με τα spoilers που αφορούν στο Survivor αλλά τις πληροφορίες που μεταφέρουν άνθρωποι της παραγωγής στους παίκτες και κυρίως στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας: «Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τί γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό. Γι’ αυτό “κατηγορήθηκαν” κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις. Έλληνες, μέλη της παραγωγής, έφυγαν για το τουρκικό και το ρουμανικό Survivor και αντίστοιχα οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν από Τούρκους και Ρουμάνους. Έδιναν πληροφορίες στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή για όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ τους έδιναν και φαγητό.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το κομμάτι των διαρροών. Θεωρεί πως είναι σε ένα κομβικό σημείο το παιχνίδι και με αυτές τις διαρροές αλλάζει η στάση των παικτών από εδώ και πέρα. Εάν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες».