Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βούλα έχει να πάει στην παρουσίαση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Λόρδου Βύρωνα» και ο Μηνάς το… διασκεδάζει δεόντως.

Η Βέλη αποκτά την πρώτη της άσπρη τρίχα. Και παρόλο που ο Άγγελος προσπαθεί να την καθησυχάσει, τελικά την επηρεάζει περισσότερο απ’ όσο περίμενε. Ο Μπάμπης αποφασίζει να πάρει χάπια για το πρόβλημα που έχει με το σεξ. Μόνο που η Ξένια τα πετάει κατά λάθος και…

Η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) έρχεται στον Πύργο για να βοηθήσει τον Ηλία τώρα που λείπει η Καίτη. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι που γνωρίζει τον Μήτσο (Δημήτρης Βλάχος).

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στη «Μουρμούρα» του Alpha;

Η Βέλη προσπαθεί να βγάλει το πρόγραμμα της δουλειάς και ο Άγγελος συνέχεια της επισημαίνει τα λάθη της. Ο πόλεμος για το ποιος είναι πιο οργανωτικός δεν αργεί να ξεσπάσει.

Ο Μανώλης, ο μεγάλος αδελφός της Βούλας, που πάσχει από αρχόμενη άνοια, κυνηγάει τον Μηνά επειδή… αφήνει την αδελφή του αστεφάνωτη.

Η Σοφία έχει εξαφανιστεί. Μπάμπης και Ξένια αγωνιούν. Όταν όμως μαθαίνουν πως είναι στην κατάληψη του Πανεπιστημίου, τότε η αγωνία γίνεται…

Η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) αγοράζει ένα ακριβό μηχάνημα για μασάζ και το κρύβει από τον Ηλία, ο οποίος βάζει με το μυαλό του τα χειρότερα για την ύποπτη συμπεριφορά της. Αρχίζει να υποπτεύεται ότι η μητέρα του έχει εραστή, και ότι μάλιστα τον μοιράζεται… με τη Μένη.