Το Big Brother έφτασε στο τέλος του και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε να σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Αφού υπέγραψε με την εταιρεία Barking Well, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δρομολόγησε και το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Η πρώτη του συνεργασία μετά το τέλος του Big Brother «κλείστηκε» και την ανακοίνωση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα του «Ευτυχείτε», τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής κάθε Πέμπτη όπου θα σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor η οποία πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης.

«Την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη θα είναι κοντά μας ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor. Αυτά και όχι μόνο. Ζούμε μεγάλες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τo Survivor είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία ήταν και το μαγειρικό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού, να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα, όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Εκεί είναι όλοι στο 27% με 28%. Είναι επιτυχία, είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 1 και 2 το βράδυ. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ευτυχείτε.