Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με το Mega, έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγη ώρα.

Η παρουσιάστρια, από τη νέα σεζόν, θα βρίσκεται εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι.

Στην πρώτη της αυτή «δήλωση», η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη χαρά που νιώθει αλλά θυμήθηκε και πώς ένιωθε πριν χρόνια, όταν περνούσε πρώτη φορά το κατώφλι του Mega.

΄Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!

Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά…».

Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο Mega: Ήρθε η βασίλισσα

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο Mega και η ανακοίνωση έγινε το πρωί της Πέμπτης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σταθμός.

Η Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκε στο θέμα με ενθουσιασμό και καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

«Με πολλή χαρά αυτή την στιγμή, έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μια και μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα!» είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Στην συνέχεια η Δανάη Μπάρκα διάβασε το δελτίο τύπου του Mega για την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη και σχολίασε στο τέλος πως: «Επιτέλους θα τη γνωρίσω από κοντά. Αυτό είναι το όνειρό μου».

Η ανακοίνωση του Mega για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Από την στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πατήσει παύση στην τηλεοπτική της πορεία πολλοί έσπευσαν να «μαντέψουν» πότε θα επιστρέψει.

Πολλά τα σενάρια που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τώρα ήρθε η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης. Η Ελένη Μενεγάκη «έκλεισε» με το Mega και πριν λίγα λεπτά βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως η επιστροφή θα γίνει με τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά γράφει: Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022

TAGS