Η προσπάθεια της κόκκινης ομάδας του MasterChef δεν κατάφερε να κερδίσει τα θετικά σχόλια των κριτών καθώς τα πιάτα που τους παρουσίασαν είχαν αρκετές αστοχίες.

Τη στιγμή που οι κριτές σχολίαζαν την προσπάθειά τους, ο Στέφανος σήκωνε επίμονα το χέρι του και ήθελε να μιλήσει γεγονός που εκνεύρισε τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Όσον αφορά στο πιάτο δεν κατάφερα να το προσέξω καθόλου. Τα ρολάκια στήθηκαν στα επτά λεπτά, ίσα ίσα προλάβαμε να κοπούν και να μπουν στο πλατό» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο νεαρός παίκτης και οι συμπαίκτες του δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα άκουγαν για άλλη μια φορά.

Τότε, το λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος εκνευρίστηκε με τον παίκτη και του έκανε παρατήρηση. «Στέφανε άκουσες αυτό που είπε ο Λεωνίδας πριν σηκώσεις χέρι; Να ακούς περισσότερο. Έχεις μια τάση να σηκώνεις το χέρι όταν μιλάει κάποιος, είτε πρόκειται για εμάς, είτε πρόκειται για συνάδελφο, είτε για κάποιον από αντίπαλη ομάδα. Να ακούς, να τα καταλαβαίνεις για να το διορθώνεις. Το σημαντικό είναι να καταλάβεις πιο είναι το λάθος και να μην το ξανακάνεις. με πάρα πολλή αγάπη στο λέω», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.