Ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας ήταν η «πληρωμένη» απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον πρώην σύντροφο της, Θάνο Καλλίρη για το «κερατάκι».

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε με χαμόγελο πως «πληρωμένη απάντηση έδωσε η Ναταλία με χαμόγελο πάντα… Το Ναταλάκι το αγαπώ, δίνει μαθήματα. Γιατί σου λέει, “με είπες εσύ Γερμανό δικτάτορα” και εννούσε την δικτατορία της Γερμανού… Δεν το είχαμε καταλάβει, το καταλάβαμε τώρα. Δεν την είδα να φαντάζεται. Δεν έδωσε στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα αλλά την είδα πολύ σίγουρη. Κάτι θα είχε πάρει το αυτάκι της».

Ναταλία Γερμανού: Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι

Όταν ρωτήθηκε ο Θάνος Καλλίρης από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά»!

Το απόσπασμα έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι με το ανάλογο σχόλιο από τον Νίκο Μουτσινά και κάπως έτσι έφτασε και στο Καλύτερα δε Γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου. Μετά την προβολή των αποσπασμάτων, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και έδωσε μια πληρωμένη απάντηση.

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.