Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρθένης το πρωί της Παρασκευής και εξήγησε γιατί βρίσκεται εκτός τηλεόρασης από το 2009.

«Το 2009 είχα ένα πρόβλημα στον αυχένα και με υποχρέωσε να κάνω ένα χειρουργείο και τότε συγκυριακά λόγω της κρίσης που κόπηκαν πολλές παραγωγές έμεινα εκτός τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν μου έλειψε, ειδικά μια τετραετία μέχρι το 2014 που όλα άρχισαν να ισοπεδώνονται, όπου έβλεπα στην ελληνική τηλεόραση να υπάρχουν τούρκικα σίριαλ και έμειναν πολλοί ηθοποιοί εκτός» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Το γεγονός ότι στη νέα ζωή που έχει επιλέξει, ο Αλέξανδρος Παρθένης απασχολείται στο τεχνικό γραφείο της συντρόφου του, Βίβιαν Κωστοπούλου, όπως είπε δεν του στερεί τη δυνατότητα να κάνει και κάτι άλλο.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, είμαι ολοκληρωμένος, η σύντροφός μου έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο τα οποία τα αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουνε. Μένουμε μαζί. Για μένα είναι σαν δικά μου παιδιά, τα νιώθω έτσι, τα νοιάζομαι, θέλω να είναι καλά. Βιολογικά δεν θα ήθελα να έχω παιδί» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Θάνου, ο Αλέξανδρος Παρθένης είπε: «Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω επαφές, αν και δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί της».