To Bridgerton βρήκε την Kate του. Όπως αναφέρει το Deadline, η Simone Ashley, που έγινε ευρέως γνωστή ως Olivia Hanan στο Sex Education, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Jonathan Bailey, που υποδύεται τον Anthony, στη σειρά εποχής του Netflix.

Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα περιστρέφεται γύρω από το μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας Bridgerton, ο οποίος θα αφήσει πίσω την εργένικη και γεμάτη ακολασίες ζωή και θα βάλει στόχο έναν επικερδή γάμο. Το δεύτερο μέρος της σειράς θα βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της Julia Quinn, το «Ο Ιππότης που Αγάπησε».

Ο ρόλος της Ashley ονομάζεται στο βιβλίο Kate Sheffield, αλλά για χάρη της σειράς θα μετονομαστεί σε Kate Sharma, μάλλον για να αιτιολογήσει και την καταγωγή της ηθοποιού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lordoftheseries.gr. Η Kate είναι μία νεαρή, έξυπνη και πεισματάρα γυναίκα, που δεν αντέχει τους ηλίθιους, συμπεριλαμβανομένου και του Anthony Bridgerton. To πρωταγωνιστικό αυτό δίδυμο θα διαδεχτεί τους Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor, των οποίων το ρομάντζο αγαπήθηκε παγκοσμίως.

Η Βρετανή, με Ινδική καταγωγή, ηθοποιός, αποτελεί απόδειξη για τη συνέχιση της πολυπολιτισμικής προσέγγισης και παρουσίασης της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου το 1800 από το Bridgerton. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη στο Λονδίνο.