Στο θέμα των δύο φύλων και τη σεξουαλική επιθυμία που μπορούν να νιώθουν στο Survivor μίλησαν ο Πάνος Καλλίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και τη Βαλέρια Χοψονίδου το βράδυ της Κυριακής.

Τα όσα αναφέρθηκαν όμως εκνεύρισαν την Κατερίνα Καινούργιου η οποία τόνισε πως η παραγωγή του Survivor θα έπρεπε να προφυλάξει τους παίκτες.

«Καλά, δεν μπορούμε να το πάρουμε στα σοβαρά αυτό. Ο Πάνος Καλίδης, επειδή στο παρελθόν έχει κάνει πάρα πολλές κακές, άστοχες και άκρως απαράδεκτες δηλώσεις, θα έπρεπε η παραγωγή να τον προστατέψει και να μην τα δείξει όλα αυτά γιατί του κάνουν ακόμα περισσότερο κακό. Η γνώμη μου είναι αυτή. Μη θυμηθούμε και τις παλιές του δηλώσεις, δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» για τον Πάνο Καλίδη.

Στην συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τα όσα ανέφερε η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου για τη διαδικασία αλλαγής φύλλου.

«Είναι όλο λάθος, τι είναι αυτά που είπε; Ακούσαμε βλακείες» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε: «Ας μην αναλύουμε σοβαρά όλες αυτές τις βλακείες που ακούστηκαν εκεί».