Ο Κυπραίος αυτοκτόνησε και έβαλε τέλος στον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Γιάννης Στάνκογλου στη δραματική σειρά του Mega, «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός, μετά το τέλος της συμμετοχής του αυτής, επέλεξε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μέσω μιας κωμωδίας και πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του Mega, «Σχεδόν Ενήλικες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά τις Άγριες Μέλισσες επέλεξα μια σύγχρονη κωμωδία, με επέλεξαν κιόλας, μια δουλειά που προσωπικά την χαίρομαι πάρα πολύ. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ να αλλάζω χαρακτήρες από τη μία δουλειά στην άλλη. Αυτό είναι το καλύτερο μου. Να φεύγω από δράμα και να κάνω κωμωδία είναι κάτι που το θέλω, το ψάχνω και προσπαθώ να το κάνω».

«Πολύ συχνά συμβαίνει να είμαι πιο παιδί από τα παιδιά μου» πρόσθεσε με χιούμορ ο πρωταγωνιστής.

«Έχω δει πάρα πολύ λίγο τις Άγριες Μέλισσες, από όταν έφυγα, γενικά δεν βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση. Τα βλέπω τα λάθη μου συχνά αλλά νομίζω πως ως ηθοποιοί τα καταλαβαίνουμε και εκείνη τη στιγμή κατά πόσο είμαστε μέσα στον χαρακτήρα» είπε στην συνέχεια.

Σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό του ωραίου, από πολλούς, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε πως «δεν έχω βαρεθεί να το ακούω αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο είναι στις μέρες μας όσο ήταν ίσως στις αρχές του ελληνικού κινηματογράφου. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μερικές φορές είναι κάτι που προσπαθώ να το κοντράρω με το να τσαλακώνομαι».