Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, ο Μιλτιάδης είχε ένα ξέσπασμα εναντίον της Βιολέτας, όταν ανακάλυψε ότι του δίνει κρυφά τα φάρμακα. Ο Δούκας πήγε στο καφενείο όπου ήταν εκεί και η Ελένη για το χριστουγεννιάτικο γλέντι και της επιτέθηκε, ενώ η Δρόσω είχε μία έντονη κουβέντα με τον Κωνσταντή.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο τα σειράς του ΑΝΤ1;

Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του. Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν.

Ο Νέστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του καθώς ο Νικολαΐδης έρχεται να του κάνει ερωτήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο. Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον Ταξίαρχο και το καθήκον του ως Ενωμοτάρχης.

Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά.

Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει, όμως, όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Το χωριό γιορτάζει την επανένωση Άγγελου- Σοφούλας αλλά ο Βόσκαρης παραμονεύει.

Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει. Τι θα κάνει όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο κρυφός της έρωτας; Η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει, πάλι, από το χωριό. Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που έφυγε έξι χρόνια πριν.