Με νέα επεισόδια επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες και τις εξελίξεις να τρέχουν. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η επιστροφή της Δρόσως στο Διαφάνι, καθώς αναμένεται να ανατρέψει τις ισορροπίες και να προκαλέσει αναστάτωση.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη.

Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα, όμως, θα του κόψει τη χαρά.

Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του.

Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.