Με πρόεδρο τον Αναστάσιο Φωκιανίδη και αντιπρόεδρο τον Ιωάννη Βοϊτσίδη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), σε συνέχεια των αρχαιρεσιών της 3ης Ιουνίου.

Καθήκοντα γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο Βασίλειος Κοντογουλίδης και ταμία ο Αντώνιος Ρεπανάς, ενώ έφορος κτηρίου και αναπληρώτρια γενική γραμματέας ορίστηκε η Ραλλιώ Λεπίδου. Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι οι Γεώργιος Αδάμ, Βασίλειος Κυριακούλης, Χαράλαμπος Μπίκας και Στυλιανός Νικητόπουλος.

Ο κ.Νικητόπουλος αντικαθιστά -ως ο επόμενος σε σταυρούς υποψήφιος- τη Μαρίνα Μεϊντάνη, η οποία κατέθεσε την παραίτησή της από μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Όπως εξηγεί σε επιστολή της, η απόφασή της αυτή «προκύπτει από τις θέσεις που διακηρύξαμε προεκλογικά ως “Μέτωπο Αγώνα Δημοσιογράφων” […], στο πλαίσιο των συλλογικών αρχών λειτουργίας, των ασυμβίβαστων και της εναλλαγής στις συνδικαλιστικές μας εκπροσωπήσεις, αλλά κυρίως στην ανάγκη εκπροσώπησης των αγωνιζόμενων δημοσιογράφων της ΕΡΤ/ΕΡΤ3 στο νέο διοικητικό συμβούλιο».