Δύο νέα «δυνατά» box sets έρχονται τον Δεκέμβριο στη Nova. Η ιστορική – ρομαντική σειρά «The Spanish Princess», που αποτελεί και τη συνέχεια των σειρών «The White Queen» και «The White Princess» και η καθηλωτική αστυνομική σειρά, «Ray Donovan» με τους μοναδικούς στους ρόλους τους Live Schreiber και Jon Voight. Και οι δύο σειρές με όλα τους τα επεισόδια (1 κύκλος με 8 επεισόδια η πρώτη και όλοι οι 7 κύκλοι με 82 επεισόδια η δεύτερη) έρχονται αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η πρώτη και από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου η δεύτερη, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

 

Αναλυτικότερα:

«The Spanish Princess»: Η Αικατερίνη (Charlotte Hope), έρχεται στην Αγγλία για να παντρευτεί τον πρίγκιπα (Angus Imrie) της Δυναστείας Τυδώρ. Η ίδια πιστεύει ότι είναι προορισμένη να γίνει βασίλισσα και θέλει  να πραγματοποιήσει μέχρι και την τελευταία της φιλοδοξία για δύναμη, οποιοδήποτε εμπόδιο και αν συναντήσει. Ένα αμείλικτο παιχνίδι εξουσίας ξεκινά με μηχανορραφίες να ανατροφοδοτούν το ασταθές κλίμα που διαμορφώνεται και δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα. Πρωταγωνιστούν οι: Charlotte Hope, Ruairi O’Connor, Olly Rix και Richard Pepper.

 

«Ray Donovan»: O Ray Donovan (Live Schreiber) αναλαμβάνει να βρει λύση στα προβλήματα ακριβοπληρωμένων αθλητών, διασημοτήτων και επιχειρηματιών. Όταν όμως ο πατέρας του Ray (Jon Voight) αποφυλακίζεται απροσδόκητα, μια σειρά γεγονότων θα ταρακουνήσει βίαια την οικογένεια των Donovan και ο Ray θα διαπιστώσει ότι τα δικά του προβλήματα δεν λύνονται το ίδιο εύκολα με αυτά των πελατών του. Πρωταγωνιστούν οι: Live Schreiber, Jon Voight, Kerris Dorsey και Eddie Marsan. Η σειρά έχει αποσπάσει πολυάριθμες υποψηφιότητες Χρυσών Σφαιρών και Βραβείων Emmy καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων προβολής της, κυρίως για τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών, με αποκορύφωμα τη βράβευση του Jon Voight με Χρυσή Σφαίρα.

Και οι δύο σειρές έχουν λάβει πολύ θετικές κριτικές, ενώ έχουν υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Novaboxsets, πάθος για σειρές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!