Πρόταση να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης «Survivor» έχει δεχθεί ο Σάκης Αρσενίου και το ανέφερε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχω μιλήσει για το Survivor και εκκρεμεί να γίνει μια κουβέντα. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πιο έμπειρος, δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει τη θέση του Σάκη, εκτός αν γίνει κάτι πολύ απρόοπτο» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Επίσης, ο Σάκης Αρσενίου αναφέρθηκε και στη «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό. «Πέρασα κι εγώ τον κορονοϊό, ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Στην αρχή είχα κρυάδες, ανέβασα 39 πυρετό, είχα πονοκέφαλο… Μετά άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου, είχα αοσμία και καθόλου γεύση. Στην αρχή το πήρα πιο αψήφιστα, αλλά μετά που άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου, άρχισα και φοβόμουν», είπε ο Σάκης Αρσενίου.

«Ο Νόμος δεν αντιμετώπισε σωστά τον Σφακιανάκη, κακώς έγινε αυτός ο ντόρος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη.

Ο Σάκης Αρσενίου εξέφρασε την άποψη του για το θέμα ενώ τόνισε πως: «Ο Νόμος δεν αντιμετώπισε σωστά τον Νότη».

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρσενίου ανέφερε: «Ο Νόμος δεν αντιμετώπισε σωστά τον Νότη, κακώς έγινε αυτός ο ντόρος, έγινε στοχευμένα. Τα προσωπικά δεδομένα δεν πρέπει να βγαίνουν στη φόρα μέχρι να φτάσει το θέμα στην εισαγγελία και να πάρει άλλη έκταση».