Οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες δεν έχουν τελειωμό και οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές. Και στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και τα επόμενα επεισόδια με την αγωνία να «χτυπά» κόκκινο κάθε φορά.

Στο Πρωινό, την Τρίτη προχώρησαν σε νέο spoiler για τα επόμενα επεισόδια, όπου αναμένεται να γεννηθεί ένας νέος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω επιστρέφει μόνιμα στο Διαφάνι ενώ ο Τάκης θα την ακολουθήσει, αλλά όχι για πολύ (εδώ τόνισε πως έρχεται μεγάλη ανατροπή). Ο ερχομός της θα φέρει σε δύσκολη θέση όσος γνωρίζουν το μυστικό για το παιδί καθώς φοβούνται μήπως μαθευτεί η αλήθεια. Έτσι, η Μυρσίνη θα συναντήσει τη Δρόσω και θα της ζητήσει να φύγει από το χωριό.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στη Δρόσω να βλέπει το παιδί, μια απόφαση που θα την ταράξει και θα την φοβήσει. Ωστόσο, η μικρή Σταμίρη έχει στο πλευρό της έναν απρόσμενο σύμμαχο… τον Κωνσταντή, ο οποίος θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Και σε μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχουν, θα της εξομολογηθεί ανοιχτά τον έρωτά του.  Μάλιστα, διαλύει τον αρραβώνα με την Δόμνα.

Όσο για τη Δρόσω; Ο Κωνσταντής γνωρίζει το «ένοχο» μυστικό της, τη στηρίζει και η ίδια είναι πιο ανοιχτή από ποτέ. Άλλωστε, από τον πρώτο κύκλο είχαμε δει πως πάντα την γοήτευε ο μεσαίος Σεβαστός.