Πρόσφατα, η Λίτσα Πατέρα έκανε τις δικές της αστρολογικές αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές. Μάλιστα, η αστρολόγος του Πρωινού πριν κλείσουν οι κάλπες στις ΗΠΑ, έκανε κάποιες προβλέψεις, οι οποίες μέχρι στιγμής, βγαίνουν.

Τόνισε δηλαδή, πως τα αποτελέσματα θα είναι ασαφή, η Αμερική ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη κρίση που θα είναι συνταγματική. Είπε, επίσης, ότι θα τραβήξει εβδομάδες μέχρι να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο τελικός νικητής, θα γίνει ένα χάος, ενώ έκανε λόγο ακόμη και για δικαστήρια. Επίσης, νωρίτερα είχε γράψει πως  ο Τραμπ σε περίπτωση ήττας, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρόεδρος των ΗΠΑ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε στο «Καλό μεσημεράκι» το επίμαχο απόσπασμα του Πρωινού με τι προβλέψεις, αποκαλώντας με χιούμορ τη Λίτσα Πατέρα… Πυθία.

Η Φαίη Σκορδά, με τη σειρά της πρόβαλε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό, το απόσπασμα του Μουτσινά, λέγοντας στην Πατέρα: «Κάτι καλό έχεις να μας πεις κυρία Λίτσα μου;».

Και τότε, η γνωστή αστρολόγος ξέσπασε σε γέλια, αποδεχόμενη το χιούμορ του Μουτσινά, αλλά και τον χαρακτηρισμό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.