Η πρώτη δοκιμασία του GNTM 3 είχε ως θέμα γυμνή φωτογράφιση για τους διαγωνιζόμενους. Οι 20 παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star έπρεπε να ποζάρουν γυμνοί στον φωτογραφικό φακό, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά σχολίασε μεταξύ άλλων για το κόνσεπτ της φωτογράφισης: «To γυμνό είναι φάρος για την καριέρα ενός μοντέλου και πρέπει να είναι απλό και κανονικό».

Η δοκιμασία αυτή προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στο Twitter έγινε ο ανάλογος χαμός. Ωστόσο, προκάλεσε και την οργισμένη αντίδραση του Σπύρου Πώρου, ο οποίος μέσα από το λογαριασμό του στο facebook τα «έχωσε» στο GNTM.

«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης», έγραψε χαρακτηριστικά ο καταξιωμένος και με πολλές διακρίσεις φωτογράφος.

Το να γδυνεις και να ταπεινωνεις δεκαοχταχρονα παιδιά,( που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που…

Posted by Spiros Poros on Monday, September 28, 2020

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη γυμνή δοκιμασία: