Όλα έτοιμα είναι για την πρεμιέρα της εκπομπής «Χιούστον το λύσαμε» με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το δίδυμο θα βγει στον «αέρα» του Ant1 για πρώτη φορά στο νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 23.30.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Ant1 αναφέρει: «O Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης εισήλθαν σε τροχιά γύρω από τον ΑΝΤ1 ως  παρουσιαστές της εκπομπής «Χιούστον το Λύσαμε». Η προσγείωση του πληρώματος αναμένεται την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 23:30

Επειδή η Γη έπαψε να τους χωράει, το Διάστημα είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί.

Οι δυο παρουσιαστές απομονωμένοι σε έναν διεθνή, αλλά με ελληνικά στοιχεία, διαστημικό σταθμό, θα σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά  και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας.

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» θα αντιμετωπίζει με χιούμορ γεγονότα, καταστάσεις της κοινωνίας μας και, φυσικά, τους πρωταγωνιστές της εγχώριας και διεθνούς  showbiz.

Πρόσωπα της επικαιρότητας θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, όταν ο Φάνης και ο Νικόλας το κρίνουν σκόπιμο.

Μαζί τους ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ Μάκης Παπασημακόπουλος.

Συμμετέχουν ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης.

O Φάνης και o Νικόλας δήλωσαν για τη διαστημική τους αποστολή:

“Παρακαλούσαμε 5 χρόνια τον ΑΝΤ1 να μας δώσει μια εκπομπή και μας έστειλε στο διάστημα. Μήπως έμμεσα θέλει να μας πει κάτι;”.