«Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του «The Haunting of Hill House» σίγουρα δεν κατατάσσεται στα τυπικά θρίλερ με πρωταγωνιστές φαντάσματα.

Η σειρά κατάφερε να προκαλέσει σοκ στο κοινό τόσο με την ιστορία όσο και με τα mind games που περιείχε.

Το «The Haunting of Hill House» αναμένεται να επιστρέψει για 2η σεζόν αλλά θα πραγματεύεται μια εντελώς διαφορετική και νέα ιστορία όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Τι θα περιλαμβάνει αυτή η νέα ιστορία και τι σημαίνει αυτό για το cast της πρώτης σεζόν;

Δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για το δεύτερο μέρος της σειράς:

Γενικές πληροφορίες

Παρά την πανδημία το The Haunting of Bly Manor θα έρθει ανεπηρεαστο, είναι μια από τις σειρές που είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πριν τα πράγματα γίνουν τόσο δύσκολα και η παραγωγή κατάφερε να συνδέσει τα επεισόδια με απομακρυσμένη εργασία από στουντιο. Έτσι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου και θα έχει 9 επεισόδια . Ο σκηνοθετης/σεναριογράφος και Showrunner της σειράς Mike Flanagan μαζί με τον παραγωγό Trevor Macy αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως πηγή έμπνευσης την νουβέλα του Henry James ‘The Turn of The Screw’. Βασισμένο σε αυτό πολλοί Fans που έχουν διαβάσει το βιβλίο δηλώνουν βέβαιοι πως η 2η σεζόν της σειράς θα είναι εξίσου τρομακτική και αναπάντεχη με την 1η.

Η υπόθεση

Βασισμένο στο «The Turn of The Screw» αλλά και σε υλικό που έχει κυκλοφορήσει και θα δείτε παρακάτω ξέρουμε ότι μια νταντά θα αναλάβει την φύλαξη δύο ορφανών παιδιών σε μια ιδιαίτερη έπαυλη και (σοκ) στοιχειωμένη, κάπου στην Αγγλία. Ο δημιουργός της σειράς όμως σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως το ‘The Turn of The Screw’ θα είναι απλά μια πηγή έμπνευσης για την νέα σεζόν καθώς θα ενσωματώσει και άλλες ιστορίες φαντασμάτων του Henry James που θα δέσουν απόλυτα στην ιστορία. Στόχος του ήταν να έχει ως κύρια πηγή το ‘The Turn of the Screw’ και πάνω σε αυτό να κολλήσει και άλλες ιστορίες φαντασμάτων που δεν έχουν μεταφερθεί ποτέ στην οθόνη και θα προσφέρουν μια νέα οπτική στην όλη ιστορία , που πολύ νωρίς θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ναι μια απλή μεταφορά.

Το Cast

Αυτοί που επιστρέφουν:

Πολλά μέλη του Cast της 1ης σεζόν θα επιστρέψουν φυσικά σε νέους ρόλους κάτι σαν και αυτό που κάνει το American Horror Story.

Η Victoria Pedretti επιστρέφει στην σειρά και θα ενσαρκώσει την νέα νταντά της έπαυλης με το όνομα Dani που θα πρέπει να προσέχει δύο όχι και τόσο φυσιολογικά παιδάκια την Flora και τον Miles.

Επιστρέφει και ο Oliver Jackson-Cohen όπου θα ενσαρκώσει τον Peter έναν γοητευτικό τύπο που προκαλεί μπελάδες σε όσους είναι γύρω του.

Ο Henry Thomas θα ενσαρκώσει τον Henry Wingrave τον πλούσιο ιδιοκτήτη της έπαυλης και θείο των ορφανών όπου τα προσέχει μετά τον χαμό των γονιών τους.

Επίσης επιστρέφουν οι Kate Siegel και Catherine Parker όπου οι ρόλοι τους δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά και η Carla Gugino έχει δηλώσει πως θα επιστρέψει για να δουλέψει με τον σεναριογράφο Mike Flanagan.

Οι νέες προσθήκες:

Ο Rahul Kohli θα έχει σημαντικό ρόλο ως ο σεφ του σπιτιού περιγράφεται σαν ένας τύπος από μια μικρή πόλη που γύρισε στα προάστια για να προσέχει την άρρωστη μητέρα του, το όνομα του Owen.

Την T’Nia Miller θα δούμε ως Mrs. Hannah Grose που θα είναι η οικονόμος του σπιτιού.

Η Amilia Eve θα ενσαρκώσει την κηπουρό της έπαυλης.Και φυσικά έχουμε τους μικρούς Amelie Smith και Benjamin Ainsworth που θα ενσαρκώσουν τους μικρούς Flora και Miles.

Λοιπές πληροφορίες

Θα είναι πιο τρομακτικό: Ο δημιουργός της σειράς δήλωσε πως ψάχνουν τρόπους να κρατήσουν τα καλά σημεία της σειράς και να τα επεκτείνουν. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας πως η 2η σεζόν θα ειναι ακόμα πιο τρομακτική.

Περισσότερα κρυφά φαντάσματα: Η 1η σεζόν ήταν γεμάτη φαντάσματα που δεν είχαν σχεδόν ποτέ αλληλεπίδραση με τους χαρακτήρες ωστόσο όταν ο θεατής καταλάβαινε ότι κάτι πόδια ξεπροβάλουν σε μια γωνιά ή ότι ένα κεφάλι σε κοιτάζει ήταν από τα δυνατότερα παιχνίδια του μυαλού που πρόσφερε η σειρά. Στην ουσία σε τρόμαζε χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα καθώς σου έχτιζε μια τρομερή ατμόσφαιρα. Ε αυτό το ανατριχιαστικό θα το έχει και η 2η σεζόν με περισσότερα κρυμμένα φαντάσματα.

Ένα τρομακτικό μήνυμα: Στις 26 Αυγουστου μια φωτογραφία με αγγελία για νταντά αναρτήθηκε στον λογαριασμό της σειράς στο Twitter. Κάποιοι γενναίοι Fans κάλεσαν τον αριθμό και ένα ανατριχιαστικό μήνυμα ήρθε στην επιφάνεια. Ένα από τα παιδιά της έπαυλης Bly έκλεινε ραντεβού στους θεατές σε 5 μέρες. Το μύνημα μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ.

Trailer, φωτογραφίες και Poster

Τυπικοί στο ραντεβού τους λοιπόν 5 μέρες μετά κυκλοφόρησε το πρώτο Trailer που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Φυσικά έχουμε και φωτογραφίες αλλά και το Poster της σεζόν που μπορείτε να δείτε παρακάτω