Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, είναι ο νέος παίκτης με καταγωγή από την Κύπρο που μπήκε στο σπίτι του «Big Brother» και από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Θέμης Κανέλλος δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του.

Στο χθεσινό επεισόδιο του reality, ο Θέμης μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό στο δωμάτιο επικοινωνίας τόνισε πως δεν υπάρχει τρόπος να μάθει αν ο Βλαδίμηρος είναι straight γιατί αν είναι straight και εκείνος εκδηλώσει ενδιαφέρον στο πρόσωπο του θα γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο.

Στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Θέμης με τον Νικόλα Παπαπαύλου και τον Βλαδίμηρο Νικόλα καθισμένοι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού είχαν πιάσει ψιλή κουβέντα.

Όπως φάνηκε λίγη ώρα αργότερα, ο Θέμης με τον Νικόλα προσπαθούσαν να…  «ψαρέψουν» τον νέο παίκτη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Οι ερωτήσεις που έκαναν στον παίκτη αφορούσαν την προσωπική του ζωή και οι απαντήσεις του παίκτη ήταν ξεκάθαρες και οδήγησαν τον Θέμη με τον Νικόλα να συνειδητοποιήσουν πως ο Βλαδίμηρος είναι straight.

«Μιλήσαμε, τα είπαμε, το έφερε η κουβεντούλα. Ο Βλαδίμηρος είναι καρά straight. Οπότε το όνειρο Θέμης-Βλαδίμηρος τελειώνει» είπε λίγη ώρα μετά στον Μεγάλο Αδερφό, ο Θέμης Κανέλλος.