Σε μοιραία πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η Δέσποινα στο χθεσινό (30/7) Deal. Η παίκτρια από την Κάλυμνο, η οποία όπως ανέφερε, έχει πολλά οικογενειακά χρέη σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα: να επιλέξει την ασφαλή και καλή πρόταση του Τραπεζίτη ή να συνεχίσει στο παιχνίδι, προκαλώντας την τύχη της;

Ήταν τη στιγμή, που η νεαρή παίκτρια είχε βγάλει όλα τα κουτιά και μέσα είχε τα εξής τρία ποσά: 2.000, 20.000 και 40.000. Ο Τραπεζίτης τής πρόσφερε το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ κι εκεί ήρθε το μεγάλο δίλημμα: να ρισκάρει ή όχι;

Μετά από πολλή σκέψη κι αφού επικοινώνησε με έναν φίλο της, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του τραπεζίτη. Και το «θρίλερ» μόλις ξεκίνησε, αφού το πρώτο κουτί που άνοιξε ήταν το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. Και ο φόβος μήπως οι 40 χιλιάδες ήταν στο κουτί της, επιβεβαιώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά, αφού προς απογοήτευση της Δέσποινας, ο συμπαίκτης της είχε τις 2.000 και εκείνη το κουτί με το μεγάλο ποσό.

Ως κερασάκι στην… τούρτα της απογοήτευσης ήρθε η νέα προσφορά του Τραπεζίτη, που αν συνέχιζε η Δέσποινα στο παιχνίδι, θα ήταν 20 χιλιάδες ευρώ. Βέβαια και πάλι νικήτρια είναι, αλλά όπως εξελίχθηκε το deal σίγουρα της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό επεισόδιο

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.