«Ένα αξέχαστο παιχνίδι για όλους», όπως το χαρακτήρισε και ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν το χθεσινό στο Deal!

Πρωταγωνίστρια η Μελίνα η οποία βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε λίγα λεπτά αφού από εκεί που δεν είχε τίποτα, πήρε τα πάντα και τελικά… βολεύτηκε με τα «λίγα».

Προφανώς και δεν είναι μικρό το ποσό που πήρε, είναι δεδομένο αυτό, αλλά είναι σοκ (όπως και η ίδια είπε) αυτή η διακύμανση στα ποσά.

Αν και έκανε άσχημη αρχή βγάζοντας μεγάλα ποσά, κατάφερε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τις 60.000 ευρώ και με αυτό ως «όπλο» συνέχιζε να πιέζει τον τραπεζίτη ο οποίος τις πρότεινε ανταλλαγή.

Εκείνη δέχθηκε και έδωσε το δικό της κουτί για να πάρει εκείνο με το νούμερο 22. Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε σωστή γιατί το κουτί νούμερο 6 που μέχρι εκείνη την ώρα είχε στα χέρια της είχε μέσα μόλις 10 ευρώ.

Στη συνέχεια, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Ο τραπεζίτης της πρόσφερε 12.000 ευρώ για να του πουλήσει το κουτί που πλέον είχε στην κατοχή της και εκείνη δέχθηκε την προσφορά.

Οι 12.000 ευρώ προφανέστατα και είναι ένα εξαιρετικό πόσο, ωστόσο, η χαρά θα μετατραπεί σε σοκ μερικές στιγμές αργότερα όταν η Μελίνα θα ανακαλύψει πως στο κουτί που είχε πάρει με την ανταλλαγή ήταν μέσα οι 60.000 ευρώ!

Όλοι πάγωσαν μέσα στο στούντιο ενώ και η ίδια είπε πως ήταν ένα σοκ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο